Türk Halk Müziği Konseri Gerçekleştirildi

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültemizde koro şefliğini Arş. Gör. Ahmet Serdar YENER’in yaptığı Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konser programına Rektör V. Prof. Dr. Tevfik NOYAN, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri YENER, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur ERGEN AKÇİN, öğretim elemanları, idari personeller, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Havalanma Telli Turnam, Aç Kapıyı Ben Geldim, Elif Allah, Tükendi Nakt-i Ömrüm, Garip Bir Kuştu Gönlüm, Güldaniyem, Varın da Bakın Sandığa Nesi Var, Hüsnün Senin Ey Dilber-i Nadide Kamer mi gibi pek çok eserin seslendirildiği konser, kemençe ve horon eşliğindeki Karadeniz Türküleriyle son buldu.

Programın sonunda Rektör V. Prof. Dr. Tevfik NOYAN, Arş. Gör. Ahmet Serdar YENER’e çiçek takdim etti.

Eklenme Tarihi : 30-11-2018 12:14:34