2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Kesin Kayıt Duyurusu

Özel Yetenek Sınav sonuçlarına göre asıl listeden kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 31 Temmuz- 04 Ağustos 2017 tarihleri arasında, mesai saatleri içinde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde yapılacaktır. Bu süre içinde kesin kaydını yaptırmayan adayların yerine açık kalan kontenjanlar için takip eden haftanın ilk iş gününden başlamak üzere Fakülte Dekanlığınca ilan edilecek takvim çerçevesinde liste sırasına göre yedek adayların kayıtları mesai saatleri içinde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde yapılacaktır. Herhangi bir sebeple yeni kontenjan açılması halinde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ders kayıtlarının bittiği tarihe kadar aynı yöntemlerle yedekten kayıtlara devam edilecektir.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler ve Açıklayıcı Bilgiler

1-   ÖSYM’nin web sayfasından alınacak olan sınav sonuç belgesi çıktısı. (YGS ve LYS)

2-   Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı lise diplomasının aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet/Çıkış Belgesinin aslı.

3-   Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Kayıt esnasında Üniversitemiz yetkileri tarafından onaylanacaktır).

4-   6 adet 4.5x6 ebadında renkli fotoğraf, fotoğrafların arkasına ad-soyad, bölüm ve öğrenci numarası yazılması gerekmektedir.

5-   Aşağıda bağlantıda verilen ‘’Öğrenci Tanıtım ve Kayıt Formu’’ ve “Öğrenci Sosyal Bilgi Formu” eksiksiz olarak doldurularak özet çıktısı alınacaktır.

6-   Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

7-   Tiyatro Bölümünü kazanan adaylar için tam teşekküllü bir hastaneden alınacak olan sağlık kurulu raporu (heyet raporu).

Kayıt İçin Gerekli Evraklar (Doldurulup Çıktı Alınarak Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürolarına Teslim Edilecektir.)

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR:

a)   Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

b)   Belgelerin eksik olması halinde kayıt yapılmaz.

c)   Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

ç)  Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemler yapılır.

d)  Adayların askerlikleri ile ilgili sorunları için Askerlik Şubelerine, kredi konusunda ayrıntılı bilgi için ise Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvurmaları gerekmektedir.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00