Fakültemiz Müzik Bölümü Çok Sesli Korosu Budapeşte' de Konser Verdi

10.07.2018

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri Macaristan’da gerçekleştirilen IV. International Budapest Music Festival kapsamında Joszef Attila Cultural Centre’de konser verdi.

Geçen yıl İtalya’nın Roma kentinde düzenlenen müzik festivaline katılan Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyeleri Şef Doç. Dr. Köksal APAYDINLI ve bağlama sanatçısı Doç. Dr. İrfan KARADUMAN ile 4. sınıf öğrencilerinin oluşturduğu Çok Sesli Koro, Festival Düzenleme Komitesi tarafından gelen davet üzerine, bu yıl da IV. International Budapest Music Festival’ine katıldı. Amerika, Almanya, İtalya, İspanya gibi farklı ülkelerden koro ve orkestraların yer aldığı bu büyük festival kapsamında verilen konserde, ulusal ve uluslararası müzik türlerinden oluşan eserler seslendirildi.

Bu konser aracılığı ile Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, misyonuna uygun olarak ve vizyonunu genişleterek uluslararası platformda yerini almıştır. Ayrıca Bayrağımızı dalgalandırarak Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.

Festivale katılan tüm konukların yoğun beğenisini toplayan Çok Sesli Koromuz, Festival Düzenleme Komitesi tarafından önümüzdeki yıl için tekrar davet almıştır.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00