"Gelenekten Geleceğe Türk Müziğinde Değişim" Konferansı Gerçekleştirildi

Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Deniz Aydar tarafından "Gelenekten Geleceğe Türk Müziğinde Değişim" Konferansı gerçekleştirildi.

Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa Fakültemiz Dekanı Prof. Sabri Yener, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Köksal Apaydınlı, akademik ve idare personel ile öğrenciler katıldı.

Bu konferansta insan-doğa ilişkilerinden itibaren günümüze kadar olan Türk Müziği değişimi, sosyal yapı çerçevesinde ele alınmış olup; Türk toplumundaki müzikal çerçevenin geçirdiği farklılaşma, olay, olgu ve fenomen terminolojisi kapsamında incelenmiş ve geniş bir tarihi perspektif ortaya konmuştur.

Konferans, Fakültemiz Dekanı Prof. Sabri Yener'in, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Aydar'a teşekkür belgesi vermesi ile sona erdi.

Eklenme Tarihi : 27-12-2021 10:08:36