"Karadeniz Türküleri" Şan Konseri Gerçekleştirildi

Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sevda Gürel'in hazırladığı "Karadeniz Türküleri" Şan Konseri gerçekleştirildi.

Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konsere Fakültemiz Dekanı Prof. Sabri Yener, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Köksal Apaydınlı, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konserde sırasıyla "Gelevera Deresi, Ben Seni Sevduğumi, Ağasarın Balını, Çambaşına Çıktım, Çarşambayı Sel Aldı, Sabahın Seherinde, Oy Trabzon, Oy Benim Sevdiceğum, Gemiler Giresun'a ve Hekimoğlu" eserleri seslendirildi.

Programda, İrem Kopuz, Z. Özge Kaya, Aybuke Ertaş, Mert Özütürk, Zeynep Türkeli, Ensar Altundaş, Ümmühan Bakum ve Ayşe Türkmen Akkaş solist olarak; Nurullah Taş, Sabrina Vardi, Cenk Sönmez, Özgür Badoğlu, Yusuf Emre Kukul, Ahmet Enes Serter ve Hüseyin Can Öztürk piyanist olarak yer aldı.

Dr. Öğr. Üyesi Sevda Gürel'in şan için düzenlediği ve piyano eşliklerini Doç. Dr. Sercan Özkeleş'in yazdığı yedi türkü ilk defa bu konserde seslendirildi.

Program Fakültemiz Dekanı Prof. Sabri Yener'in Dr. Öğr. Üyesi Sevda Gürel'e teşekkür belgesi vermesi ile sona erdi.

Eklenme Tarihi : 04-01-2022 15:58:45