Yaylı Çalgılar Konseri Gerçekleştirildi

Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından yaylı çalgılar konseri gerçekleştirildi.

Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Fakültemiz Dekanı Prof. Sabri Yener, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Konserde Fakültemiz öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi  Gonca Görsev Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Sevilay Kalay Meydan ve konuk sanatçı Begüm Sarısözen Alpaydın ile öğrenciler tarafından G. P. Telemann, J.S Bach, Mehmet Efe-Serkan Sönmez, R. Lazslo, D. Shostakovıch, G. Sviridov, A. Vivaldi, Levent Yüksel, Ozan Sarı gibi ünlü müzisyenlerin eserleri ve düzenlemelerinin yer aldığı “4 Keman İçin Konçerto No: 1, La Minör Keman Konçertosu BWV 1041 1. Bölüm, Bitlis’te Beş Minare, Arabesque, 2 Keman İçin Beş Parça, Romance, 4 Keman İçin Si Minör Konçerto 1. Bölüm, Gökte Yıldız Ay Misun, Aşalım” eserleri seslendirildi.

Konser sonrası Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan konuk sanatçı Begüm Sarısözen Alpaydın'a, Fakültemiz Dekanı Prof. Sabri Yener Dr. Öğr. Üyesi Gonca Görsev Kılıç’a ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Köksal Apaydınlı Dr. Öğr. Üyesi Sevilay Kalay Meydan’a çiçek takdim etti.

Eklenme Tarihi : 17-03-2022 13:23:05