Türk Sanat Müziği Topluluğu Konseri Gerçekleştirildi

Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan "Türk Sanat Müziği Topluluğu Konseri" gerçekleştirildi.

Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Fakülte Dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Sabri Yener’in şefliğinde Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından hicaz eserler icra edildi. Konserde Fakültemiz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Aytunç Aydın, Öğr. Gör. Dr. Ercan Durmaz, Öğr. Gör. Adem Kılıç, Öğr. Gör. Emre Şimşek, Arş. Gör. Dr. Ahmet Serdar Yener ve Arş. Gör. Erkin Kasap topluluk sanatçısı olarak yer aldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, “Solistleri öncelikle kutluyorum Hocamı kutluyorum, çok güzel bir gece yaşattılar bize. Sayın Rektörüme şöyle söyledim artık bu arkadaşların yolu açık tut tutabilirsen, gerçekten sanat adına zevk aldık güzellik adına bu akşam çok mutlu oldum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dedi.

Konser sonrası konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Müzik ve Sahne Sanatları Fakültemiz hakikaten çok güzel işler yapıyor ve bize dokunuyor. Ben Sabri Hocamıza, buradaki tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Üniversitemiz sağlık, fen, teknik ve sosyal alanlarda hayata dair her yerde 17 bin öğrencisi ve 1000 dolayında öğretim elemanıyla inşallah Ordumuzda hizmet üretmeyi sürdürecektir. Ben Müzik ve Sahne Sanatları Türk Sanat Müziği Topluluğumuzu tekrar tebrik ediyor, sizlere de geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Program, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan’ın Prof. Sabri Yener’e çiçek takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Eklenme Tarihi : 25-03-2022 10:57:46