Fakültemizde "Macdeath" Oyunu Sergilendi

Fakültemiz Tiyatro Bölümü'nün hazırladığı “Macdetah” adlı oyun sahnelendi.

Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İrfan Karaduman, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Varol Çiçek, Güzel Ordu Kültür Sanat Vakfı Başkanı Serdar Köksal, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Yönetmenliğini Fakültemiz Tiyatro Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. V. Yasin Akyüz’ün yaptığı oyun William Shakespeare’in “Macbeth” tragedyasından uyarlandı. Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından sahnelenen “Macdeath”, güç zehirlenmesi yaşayan Macbeth’in, cadıların gözünden ele alınışı, kötülük-iyilik diyalektiği ve ölüm olgusu çerçevesinden sunuldu.

Sahnelenen oyun sonrası Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan Doç. Dr. V. Yasin Akyüz’e teşekkür belgesi takdim etti.

Eklenme Tarihi : 10-05-2023 23:58:14