Fakültemiz Etkinliklere Destek Olmaya Devam Ediyor

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde Üniversitemizin birçok biriminden gelen sanatsal etkinlik taleplerini karşılama adına; sempozyum ve kongreler gibi bilimsel etkinliklerin sanatsal temsilleri, millî anma günleri, fakülte, enstitü ve yüksekokulların mezuniyet törenleri dâhil olmak üzere farklı türde 10’dan fazla etkinliği gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Uzaktan öğretim sürecinde olunması sebebiyle birçok öğrencimizin fakülte ve şehrimizde bulunmamasına rağmen, özverili çalışmaktan geri durmayan, sanatını bilimsel perspektif ve etik değerlerle birlikte sunabilen tüm öğrenci, idârî personel ve öğretim elemanı arkadaşlarımızı tebrik ediyor, nice başarılı etkinliklerde birlikte sahne almayı temenni ediyoruz.

Prof. Dr. İrfan KARADUMAN

DEKAN