MÜZİK VE SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ

Kuvayi Milliye Destanı Programı Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından düzenlenen “Kuvayi Milliye Destanı” programı kapsamında tiyatro oyunu, müzik dinletisi ve video gösterimi gerçekleştirildi.

Morfoloji binası konferans salonunda düzenlenen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İrfan Karaduman, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı gösterisi kapsamında “Kambur Kerim’in Hikayesi” adlı tiyatro oyunu öğrenciler tarafından sahnelendi. Programda ayrıca müzik dinletisi ve “Cumhuriyet’in Kuruluş Hikayesi” konulu video gösterimi gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş programın ardından yaptığı konuşmada “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bu kıymetli programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi. 

Program sonrası Rektör Prof. Dr. Orhan Baş Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Zeynep Erdal Öztopanlar, Doç. Dr. Züleyha Eşigül, Doç. Dr. Timur Eşigül ile Doç. Dr. Sercan Özkeleş’e teşekkür belgelerini takdim etti. 


Eklenme Tarihi : 01-11-2023 13:32:02