Aşık Veysel'i Anma Konseri Gerçekleştirildi

Fakültemiz Türk Müziği Bölümü öğretim elemanlarının hazırladığı "Aşık Veysel'i Anma Konseri" gerçekleştirildi. Konserde Fakültemiz Türk Müziği Bölümü öğretim elemanları Prof. Sabri Yener, Doç. Dr. Aytunç Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Ercan Durmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Serdar Yener ve Öğr. Gör. Emre Şimşek topluluk sanatçısı olarak yer aldı.

2023 yılının "Aşık Veysel Yılı" ilan edilmesi neticesiyle Aşık Veysel'in anısına düzenlenen konserde ona ait ve ondan derlenen türküler seslendirildi.

Konsere Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Derya Bostancı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İrfan Karaduman, akademik/idari personel, sanatseverler ve öğrenciler katıldı. Rektör Vekili Prof. Dr. Derya Bostancı'nın sanatçılara teşekkür belgelerini takdim etmesinin ardından konser sona erdi.

Eklenme Tarihi : 11-01-2024 13:26:14