MÜZİK VE SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ

Dünya Tiyatrolar Günü'nde "Tek Kişilik Şehir" Oyunu Sahnelendi

Fakültemiz Tiyatro Bölümü tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında “Tek Kişilik Şehir” adlı oyun sahnelendi.

Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İrfan Karaduman, Üniversitemizin diğer yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Behiç Ak tarafından yazılan “Tek Kişilik Şehir” oyununda, metropol hayatının ve sanal dünyanın etkisi altında kalarak asosyalleşen bireylerin hayatı bölüm öğrencileri tarafından sahnelendi. Tiyatro Bölümü mezuniyet oyunu kapsamında sahnelenen oyununun yönetmenliğini Fakültemiz Tiyatro Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Erdal Karakurt yaptı.

Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Baş'ın, oyun yönetmeni Öğr. Gör. Erdal Karakurt’a ve müzik danışmanı Doç. Dr. Aytunç Aydın'a teşekkür belgelerini takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Eklenme Tarihi : 28-03-2024 14:19:29