Fakültemiz Müzikoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Sevda Gürel ve Doç. Dr. Sercan Özkeleş'ten Dekanlık Ziyareti

Fakültemiz Müzikoloji Bölümü Müzik Teorisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Sevda GÜREL ve Doç. Dr. Sercan ÖZKELEŞ Dekanımız Prof. Dr. İrfan KARADUMAN’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Doç. Dr. Sercan ÖZKELEŞ ile birlikte hazırlamış olduğu “Şan İçin Piyano Eşlikli Karadeniz Türküleri” ve Öğretmen Derya Neslihan ÖZKELEŞ ile birlikte hazırlamış olduğu “Piyano Eşlikli Okul Öncesi Çocuk Şarkıları” adlı kitaplarını Dekanımıza hediye eden Gürel ve Özkeleş, sanatsal ve bilimsel faaliyetleri hakkında bilgi vererek, gelecek çalışmaları için görüş alışverişinde bulundular.

Eklenme Tarihi : 02-03-2023 16:25:16