Fakültemizde "20 Mart Dünya Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Günü" ile "21 Mart Dünya Kukla Günü" Kutlandı

Fakültemizde "20 Mart Dünya Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Günü" ile "21 Mart Dünya Kukla Günü" kutlandı. Çocuk oyunları, masal canlandırma, çocuk şarkıları, mini kukla oyunu ve yüz boyama etkinliklerinin gerçekleştirildiği programa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İrfan Karaduman, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Varol Çiçek, Fakültemiz akademik personelleri ile Düriye Çetinceviz Anaokulu öğrencileri katıldı.

Etkinlikte Fakültemiz öğretim üyeleri Doç. Dr. Züleyha Eşigül "Anlatıcı&Oynatıcı", Doç. Dr. V. Yasin Akyüz "Oyuncu" ve Doç. Dr. Sercan Özkeleş "Piyano Eşlikçisi"; Dr. M. Hilmi Güner Bilim ve Sanat Merkezi Eğitmeni Derya Neslihan Özkeleş "Eğitimci"; Fakültemiz Tiyatro Bölümü öğrencileri Kamer Karakaş, Azra Deniz Çeliksoy, Kaan Karakaş, Burak Bulut, Buse Ayanlar ve Besime Şimşek "Oyuncu" olarak yer aldı.

Eklenme Tarihi : 20-03-2023 15:19:18