Fakültemiz Çalgı Eğitimi Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Gonca Görsev Kılıç ve Dr. Öğr. Üyesi Adem Kılıç'tan Dekanlık Ziyareti

Fakültemiz Çalgı Eğitimi Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Gonca Görsev Kılıç ve Dr. Öğr. Üyesi Adem Kılıç Dekanımız Prof. Dr. İrfan Karaduman’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Dr. Öğr. Üyesi Gonca Görsev Kılıç “Henryk Wieniawski Keman İçin Yazılmış L'ecole Moderne Etüt Kaprisleri” adlı kitabını; Dr. Öğr. Üyesi Adem Kılıç "Mehmet Çalmaşur Türküleri Yüreklere Nakış Gibi İşleyen Bir Erzurum Beyefendisi- #Gençliği, Sanat Hayatı, Derlediği ve Bestelediği Türküler" adlı kitabını Dekanımıza hediye etti. Sanatsal ve bilimsel faaliyetleri hakkında bilgi veren Dr. Öğr. Üyesi Gonca Görsev Kılıç ve Dr. Öğr. Üyesi Adem Kılıç, Dekanımızla, gelecek çalışmaları için görüş alışverişinde bulundular.

Eklenme Tarihi : 27-04-2023 16:37:29