Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İrfan KARADUMAN Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Düzenlenen ÜAK SADEK Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul toplantısının bu yıl ikincisi, güzel sanatlar alanı dekanlar ve konservatuvar müdürlerinin katılımı ile 08-09 Eylül 2023 tarihlerinde Çanakkale'de gerçekleştirildi.
ÜAK SDEK Başkanı Prof. Dr. Uğur Türkmen başkanlığındaki toplantı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde 2 gün boyunca sürdü. Toplantıya ÜAK Genel Sekreteri Prof. Dr. Abdülkerim ÇALIŞAN da misafir olarak katkı sağladı.
Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi üyeleri; güncel sorunlarını, düşüncelerini, fikir paylaşımlarını ve gündeme dair görüşlerini dile getirdiler.

Eklenme Tarihi : 12-09-2023 14:16:30