Fakültemiz Bünyesinde Doç. Dr. Köksal APAYDINLI Şefliğinde "MSSF Çok Sesli Korosu" Kuruluyor

Fakültemiz Müzikoloji, Türk Müziği ve Tiyatro bölümlerinden mezun olan veya bu bölümlerde öğrenimine devam eden öğrencilerimiz istedikleri takdirde Doç. Dr. Köksal APAYDINLI şefliğindeki MSSF Çok Sesli Korosu'nda yer alabilecektir.

Ayrıca Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Anasanat Dalı Yüksek Lisans ve Doktora programlarından mezun olan ya da halen öğrenciliği devam eden korist adaylarımız da başvurabilirler. Başvuru için tıklayınız.

NOT: İlgili çalışmalar, Pazartesi günleri saat 18:00 - 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Ekim ayı içerisinde başlayacak olan çalışmaların kesin başlangıç tarihi MSSF Çok Sesli Korosu instagram adresinde duyurulacaktır (instagram adresine ulaşmak için tıklayınız).

Eklenme Tarihi : 13-09-2023 12:32:57