Ordu Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Süheyl Moradan ve Koordinatör Kadir Dürü Fakültemizi Ziyaret Etti

Ordu Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Süheyl MORADAN ve Koordinatör Kadir DÜRÜ fakültemiz dekanı Prof. Dr. İrfan KARADUMAN’ı ziyaret etti. Ziyarette fakültemiz dekan yardımcıları Doç. Dr. Timur EŞİGÜL ve Dr. Öğr. Üyesi Varol ÇİÇEK de hazır bulundular. Ziyarette kan bağışının önemi ve bağış kampanyaları hakkında bilgiler paylaşılarak, destek mesajları verildi. Dekanlığımızın yakın zamanda kan bağışı yaptığı bilgisini edindiklerini ve bu konuda duydukları memnuniyeti ifade eden Dr. Süheyl MORADAN, gelecek günlerde bağış sürecine katılımın fakülte genelinde yaygınlaşmasını temenni ettiklerini ifade etti. Dekan ve Yardımcılarının kan bağışı yaptığını ve bu konuyu ulusal bir sağlık meselesi olarak ele aldıklarını vurgulayan Dekanımız Prof. Dr. İrfan KARADUMAN, bu konunun bir insanlık görevi olduğunu ve çok önemsediklerini dile getirdi.

Eklenme Tarihi : 20-09-2023 16:21:53